Ξεσάλωσε η Μαλέσκου και τα εμφράγματα πήγαν και ήρθαν με το σκίσιμο και το κούνημα (vid)

Ξεσάλωσε η Μαλέσκου και τα εμφράγματα πήγαν και ήρθαν με το σκίσιμο και το κούνημα (vid)

Δεύτερη μέρα σερί που η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει εμφάνιση απο τα παλιά!

Η παρουσιάστρια του Love it στον ΣΚΑΪ, αφού κατάφερε χτες με ευκολία να μας θυμίσει τις εποχές που μεσουρανούσε στην Κρήτη, σήμερα αποφάσισε να το πάει ακόμα παρακάτω.

Με ένα total black ντύσιμο, κατάφερε και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της, τόσο με το σκίσιμο που είχε το φόρεμα της και μετα δυσκολίας μπορούσε να κρύψει τα πόδια της.

Η Ιωάννα στην αρχή το πάλευε μέχρι βέβαια που κατάλαβε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν μπορεί να κρύψει τίποτα και έτσι αποφάσισε να τα αφήσει ελεύθερα και χωρίς lockdown!

Το αποτέλεσμα ήταν απλά εντυπωσιακό, αφού μόλις η παρουσιάστρια απελευθερώθηκε το σταυροπόδι άλλαζε κάθε ένα λεπτό και οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ αυξήθηκαν κατακόρυφα.

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, είπε να ρίξει και ένα τσιφτετέλι απο αυτά τα γνωστά τα δικά της, και λικνίστηκε για αρκετή ώρα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση.

Φαίνεται ότι πλέον που αποκαλύφθηκε και ο νέος της σύντροφος και όντας ερωτευμένη, μάλλον λύθηκε και απελευθερώθηκε και μαζί με τον έρωτα που της χτύπησε την πόρτα, φαίνεται ότι επέστρεψαν και οι παλιές καλές της στιγμές.

Και όλα αυτά τα έχουμε και σε βίντεο! Δεν θα σας αφήναμε έτσι χωρίς βίντεο. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να το δείτε:

tvfreaks.gr

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@loveitskaitv.gr)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News