Μεταγραφές: Ξέρουν τι θέλουν, αλλά...

Ντρεοσί: Τι είπε στους παίκτες μετά το διπλό - Η σιγουριά για τη συνέχεια

Αν στον Παναθηναϊκό θεωρείται καλή είδηση η πιθανή φυγή του Κίκο Μακέντα καταλαβαίνει κανείς πόσο δύσκολο θα είναι το μεταγραφικό παζάρι για τους κ.κ Μπόλονι και Ντρεοσί που περιμένουν χρήματα για να κλείσουν παίκτες.

Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου ο σύλλογος είναι έτοιμος να χάσει ακόμα ένα παίκτη (και μάλιστα όχι όποιον κι όποιον αλλά τον βασικό του φορ) χωρίς να πάρει τα χρήματα που θέλει, αδυνατώντας έστω να μπλοφάρει ότι μπορεί ή θέλει να τον κρατήσει.

Το θέατρο του παραλόγου επέστρεψε στο Κορωπί με τα δημοσιεύματα να μιλούν για μεταμέλεια της διοίκησης που πριν μερικούς μήνες ανανέωσε τον Ιταλό, θεωρώντας πολλά τα 500 χιλιάρικα που του σκάει το χρόνο.

Αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να καταφύγει στη μπλόφα που αναφέρουμε πιο πάνω θα μπορούσε να πάρει περισσότερα χρήματα στο παρελθόν από τις πωλήσεις του Μπεργκ, του Ζέκα, του Βλαχοδήμου , του Καρνέζη, αλλά κι από πιθανές παραχωρήσεις του Διούδη, του Κουρμπέλη, του Χατζηγιοβάνη.

Αν το κλαμπ μάζευε από την αποχώρηση όλων αυτών 700 με 900 χιλιάρικα (που και πάλι λίγα είναι, αλλά ας μην ξεχνάμε πως το σωματείο με Αλαφούζο την Ευρώπη την έχει ξεχάσει), σήμερα θα μπορούσαν ο Γάλλος κι ο Ρουμάνος να κάνουν κάτι καλύτερο στις μεταγραφές που έρχονται.

Γιατί ειδικά ο Μπόλονι (μοιάζει να) ξέρει τι θέλει, αλλά το κακό είναι πως δεν έχει χρήματα για ξόδεμα, όπως τόσοι και τόσοι προπονητές στο πρόσφατο παρελθόν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News