Ξεπουπουλιάζει την ΑΕΚ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ξεπουπουλιάζει την ΑΕΚ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Φωτιά θα πάρει το «Απόστολος Νικολαΐδης» το βράδυ της Κυριακής για τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League! Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το μαχαίρι στα δόντια. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μάλιστα, το πέτυχε αυτό διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα. Ωστόσο και τα τρία προηγούμενα ματς δεν μπορούν να πλησιάσουν το βαθμό δυσκολίας που έχει το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πάντως, οι προϋποθέσεις να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί είναι ιδανικές, με τον κόσμο για ακόμα μια φορά να ετοιμάζει δυναμικό παρών!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για το «4 στα 4» και την μοναξιά της κορυφής. Σέντρα στις 21:30.

Παναθηναϊκός – AEK: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μεγάλη κουβέντα έγινε παραμονή του ντέρμπι για τον διαιτητή της αναμέτρησης. Τελικά ορίστηκε ο Βούλγαρος, Γκεόργκι Καμπάκοφ, ο οποίος στις 28/2/21 σφύριξε το ντέρμπι Παναθηναϊκός- ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Στο συγκεκριμένο ματς ο Καμπάκοφ θέλησε να κρατήσει ήρεμα τα πνεύματα και μοίρασε συνολικά 6 κίτρινες κάρτες (4 για τον ΠΑΟ και 2 για την ΑΕΚ).

Προηγουμένως είχε βρεθεί στους αγώνες: Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος 0-2 (28/2/22), Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης 4-1 (4/12/21), στο AEK-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο (7/4/21). Πρόπερσι είχε σφυρίξει ξανά ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ (1-1) στη Λεωφόρο (28/2/21). Παλιότερα βρέθηκε και στο ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τις αποδόσεις της αναμέτρησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News