Ξενόπουλος: «Να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε Ευρώπη»

Επίσημο: Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό

Ο κυριότερος στόχος που έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού, ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Ευρώπη, δήλωσε ο Βασίλης Ξενόπουλος.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου (6/03) που αντιμετωπίζουν πάλι για λόγους πρωταθλήματος το κλαμπ του Αργύρη Γιαννίκη, όλοι οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι θα προσπαθήσουν να σκοράρουν πρώτοι και στη συνέχεια να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή για απώλεια βαθμών. Θα διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι από τον ΠΑΣ και θα κερδίσουμε”.

Για τα λάθη και πως θα νικήσουν στην ομάδα από τα Ιωάννινα: “Να κοιτάξουμε τις φάσεις που πληρώσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου, τα οποία μας στοίχησαν. Να κοιτάξουμε τις στημένες φάσεις και να μην χάσουμε άλλες μονομαχίες. Πρέπει να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω στην άμυνα μας.

Για τα προηγούμενα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος: “Σίγουρα μετά από δύο παιχνίδια ξέρουμε που μας χτύπησαν, αλλά και που θα τους χτυπήσουμε εμείς”.

Για την Ευρώπη: “Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανακάμψουμε πάλι να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε στην Ευρώπη είναι σημαντικό για εμάς”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News