Ξενόπουλος: «Έτσι έπιασα το πέναλτι...»

Οι μάγκες του Δώνη, «πάτησαν» Άρη και διαιτητή

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1: Ο Βασίλης Ξενόπουλος μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον Αρη και το πέναλτι που απέκρουσε.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας είπε μετά τον αγώνα:

«Για έναν τερματοφύλακα παίζουν πολλά ρόλο για να πιάσεις πέναλτι. Το μελετάμε με τον κύριο Μαλιαρίτση, δουλεύουμε και θέλει και τύχη. Ευτυχώς ήρθε η νίκη και είναι καλός συνδυασμός, διαφορετικά δεν θα είχε μεγάλη αξία η απόκρουση. Γι’ αυτό δίνουμε τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων. Κοιτάμε συνεχώς βίντεο και μας βγαίνει. Στην αρχή ήμουν λίγο σφιγμένος. Το πέναλτι μου έδωσε ψυχολογία και με βοήθησε στη συνέχεια. Όπως με βοήθησε και το γεγονός ότι είχα τρεις έμπειρους παίκτες μπροστά μου. Και πριν το ματς μου μίλησαν, υπήρχε καλή συνεννόηση. Στη θέση μου παίζει ένας… Πρέπει να έχεις υπομονή και όποτε δίνεται η ευκαιρία να κάνεις το καλύτερο.

Προσπαθούμε στο 100%, να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο, να παίρνουμε νίκες για μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. Είμαστε τυχεροί που την εκπροσωπούμε στο γήπεδο. Αυτές οι ευκαιρίες που μας δίνονται, είναι για ν’ αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Καλές οι προπονήσεις, αλλά χρειάζονται και τα ματς για να δείξεις την αξία σου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News