Ξενοδοχείο και το... κατευόδιο νίκης για το εξοχικό

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Caravel!

Ο Παναθηναϊκός κατέλυσε σε ξενοδοχείο όπως συνηθίζει πριν από τελικούς, αλλά… μακριά από το κέντρο, με τον κόσμο να θέλει να τον… κατευοδώσει ενόψει ΣΕΦ, για ψυχολογικό «ντοπάρισμα».

Οι τελικοί είναι προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την Πέμπτη (19/5, 19:30) θα κάνει στο ΣΕΦ την πρώτη… απόπειρα «μπρέικ», ώστε να πάρει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου.

[ads2]

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ομάδας, ο Αργύρης Πεδουλάκης επέλεξε μια πάγια τακτική σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δηλαδή να… κλείσει την ομάδα σε ξενοδοχείο το τελευταίο 24ωρο πριν τον πρώτο τελικό.

Ασφαλώς αυτή η κίνηση έχει στόχο την συσπείρωση, αλλά και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και απερίσπαστη συγκέντρωση των «πράσινων» ενόψει της πρώτης μάχης τίτλου.

Πάντως, αυτή τη φορά δεν επιλέχθηκε η λύση του ξενοδοχείου «Caravel» που βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, αλλά η λύση του «Holiday Inn», που βρίσκεται στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κάντζας.

Γιατί προτιμήθηκε η συγκεκριμένη λύση; Αφενός γιατί το κεντρικό ξενοδοχείο αυτή την περίοδο είναι… φορτωμένο, με συνέδριο που διεξάγεται εκεί, αφετέρου γιατί η λύση του ξενοδοχείου που είναι απομακρυσμένο από το κέντρο της Αθήνας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερη ηρεμία…

Μένει να δούμε αν θα λάβει χώρα το… κατευόδιο για το ΣΕΦ, κίνηση που εφόσον γίνει αναμένεται να φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών, που δείχνουν ανεβασμένοι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News