«Ξένο σώμα ο Ρόκα, μεγάλη δυσαρέσκεια»

«Ξένο σώμα ο Ρόκα, μεγάλη δυσαρέσκεια»

Ο Τσάβι Ρόκα μοιάζει ολοένα και περισσότερο με ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό…

Σύμφωνα με τη Sportday, δείχνει ακόμη πιο απόμακρος από το ποδοσφαιρικό τμήμα και την καθημερινότητα της ομάδας παρά το γεγονός ότι έχουν ολοκληρωθεί πλέον κατά 99% οι μεταγραφές και είναι ξεκάθαρο πως έχει πολύ περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στις ανοικτές πληγές των αποδυτηρίων.

Πόσω μάλλον στην παρούσα φάση όπου χρειάζεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο.

Σαφώς και ο Ρόκα δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση μετά τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του όμως επί του παρόντος η συμμετοχή του στην καθημερινότητα είναι ελάχιστη.

Δεν παίρνει πρωτοβουλίες έχει ελάχιστη παρεμβατικότητο στα αποδυτήρια μετά από τρεις γκέλες δεν έχει μιλήσει ούτε μία φορά στους παίκτες και η επαφή του περιορίζεται μόνο στις συζητήσεις με τον Ντονι Πογιάτος.

Ολα τα παραπάνω μαζί με πολλά ακόμη παράπονα γύρω από το χτίσιμο και την εκτέλεση του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν πολλαπλασιάσει τη δυσαρέσκεια για τον τεχνικό διευθυντή στα υψηλά κλιμάκια. Σε σημείο που ο Ρόκα να βρίσκεται πλέον σε πολύ μεγάλη δυσμένεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News