Ξένο σώμα ο Νίνης...

Ξένο σώμα ο Νίνης...

Ο Ελληνας μέσος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν συμμετείχε στην τακτική και το δίτερμα της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟ στο Κορωπί.

Μπορεί επισήμως να μην έχει ενημερωθεί ο Σωτήρης Νίνης αναφορικά με το εάν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή αν θα παραχωρηθεί, εντούτοις το μήνυμα του το έστειλε ο Αντρέα Στραματσόνι.

[ads2]

Ο Ιταλός τεχνικός στην διάρκεια της προπόνησης την Τρίτη (29/12) έβαλε τον 25χρονο διεθνή άσο να προπονηθεί με το γκρουπ που δεν υπολογίζονται από τον 39χρονο τεχνικό και δεν πήρε μέρος ούτε στην τακτική, ούτε στο δίτερμα.

Ο Νίνης έκανε προπόνηση μαζί με τους Δώνη, Μπούρμπο, Σταματάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Αγγελόπουλο, Αναγνωστόπουλο, Κότσαρη, Στάικο, Ευαγέλλου και Λάμπρου. Εκ των οποίων μόνο οι δυο τελευταίοι μετείχαν για κάποια λεπτά στο δίτερμα.

Με τη κίνηση αυτή ο Ιταλός έδειξε στον Έλληνα διεθνή μέσο ότι δεν τον υπολογίζει. Σε αντίθεση κανονικά με τους υπόλοιπους πράσινους γυμνάστηκε ο Χουχούμης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News