Ξενάγηση στο νέο γήπεδο των Κινγκς για Παπαγιάννη (pics)

Ξενάγηση στο νέο γήπεδο των Κινγκς για Παπαγιάννη (pics)

Tην πρώτη του γεύση από το Golden 1 Center, την υπό κατασκευή νέα έδρα των Κινγκς, πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης γνωρίζοντας παράλληλα θερμή υποδοχή και από το κοινό της πόλης του Σακραμέντο.

Μετά την επίσημη παρουσίαση του από τους Κινγκς, το πρόγραμμα του Γιώργου Παπαγιάννη περιλάμβανε ξενάγηση στην έδρα της ομάδας.

[ads2]

Τα έργα στο Game 1 Center που θα αποτελεί από τον Οκτώβριο τη νέα έδρα των «Βασιλιάδων» αντικαθιστώντας την Sleep Train Arena προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο 19χρονος σέντερ είχε την ευκαιρία μαζί με τους Ιζάια Κάζενς και Σκαλ Λαμπασιέρ να γνωρίσει από κοντά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τα πρώτα βήματα της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Οι νέοι παίκτες της ομάδας μαγνήτισαν όπως ήταν λογικό τα βλέμματα στους δρόμους της πόλης, βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες με το κοινό, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι που θέλησαν να ζητήσουν ένα αυτόγραφο από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

rookie-g1c-tour_4_0

img_2383_0_0

img_2366

rookie-g1c-tour_1

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News