Ξεμπέρδεψε και κοιτά παρακάτω

Αδιανόητο ματς ο Αϊτόρ, «εκτέλεσε» τον Γκέκα για το 3-0 (vid)

Συνιστά πρόοδο για τον Παναθηναϊκό ότι μετά από την περσινή άθλια σεζόν κατάφερε να μετατρέψει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τη Λεωφόρο σε άβατο.

Αυτή τη στιγμή το «Α.Νικολαϊδης» είναι το πιο κατηφορικό γήπεδο στην χώρα με τους αντιπάλους να… γλιστρούν ένας-ένας στο «τρίγωνο των Βερμούδων» του Ιβάν το οποίο ενσαρκώνεται στους Καρλίτος, Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες αν και οι πρωταγωνιστές ποικίλουν.

Είμαστε βέβαιοι ότι αν το ντέρμπι γινόταν ενώπιον 16.000 θεατών οι απέναντι δεν θα γλίτωναν. Εδώ χωρίς ψυχή στην εξέδρα ούτε καν σκέφτηκαν να ξεμυτίσουν από τα καρέ τους.

Με μια ακόμα καλή εμφάνιση εντός έδρας και αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στην επόμενη φάση καθαρίζοντας την Αναγέννηση σκοράροντας αρκετά αυτό έλειπε απέναντι σε αυτή την άμυνα).

Ο προπονητής περιμένει ένα τρίποντο και στη Νίκαια το Σάββατο για να παγιωθεί η καλή ψυχολογία, ενώ τρίβει τα χέρια του με τις επιστροφές τραυματιών (Καρλίτος) που λύνουν τα χέρια του, συν τις μεταγραφές που θα δώσουν κανονική μορφή στο rotation…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News