Ξεκινούν οι …τελικοί, συνεχίστηκαν οι εμετοί!

Ξεκινούν οι …τελικοί, συνεχίστηκαν οι εμετοί!

Ο Άρης κατάφερε να φέρει στα ίσια τη σειρά με τον Παναθηναϊκό καθώς οι «πράσινοι» ΟΡΘΟΤΑΤΑ (κατά τη γνώμη μας) επέλεξαν να πάνε με μισή ομάδα στο τέταρτο παιχνίδι.

Χίλιες φορές να έχεις κανόνες και αποδυτήρια από το να κουκουλώνεις κάτω από το χαλάκι τέτοιες ανοησίες. Όσο και αν έλειψαν Γκιστ, Φελντέιν, Χέινς έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Τώρα οφείλουν να κοιτάξουν στα μάτια τους συμπαίκτες τους και να ξεπλύνουν με …αίμα τη ντροπή.

[ads2]

Το Σάββατο το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει «τελειώσει» την ιστορία με τον Άρη με τον τρόπο που αρμόζει στο μέγεθος του. Χίλια κίνητρα έχουν μετά τα δύο ματς της Θεσσαλονίκης στο «τριφύλλι», ας τα βγάλουν πάνω στο παρκέ.

Η τύχη του τέταρτου αγώνα φαινότανε πως θα κριθεί σε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες. Ο Άρτζι αναγκαστικά πήγε για πολύ ώρα με σχήμα ελαφρύ ώστε να κυνηγά στην άμυνα και ν’ αποφύγει την αμυντική τρύπα του Ραντούλιτσα. Οι γηπεδούχοι τα έβαλαν όλα στο ξεκίνημα, την ώρα που οι «πράσινοι» είχαν αστοχία και κάκιστη δημιουργία.

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι πολύ διαφορετική από αυτό που είδαμε, ενώ όπως έχουμε τονίσει πολλάκις δεν είναι και πάρα πολλά αυτά που προλαβαίνει ν’ αλλάξει ο Πεδουλάκης. Κάπου είναι και θέμα κινήτρου και αξιοπρέπειας κάποιων παικτών.

Τέλος, αναγνωρίζουμε πως η διοίκηση του Άρη κατάβαλλε μεγάλη προσπάθεια για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα όπως στον αγώνα της Δευτέρας. Παρόλα αυτά, μετά το τέλος του ματς διαδραματίστηκαν εμετικές σκηνές ντροπής σε βάρος του προπονητή του «τριφυλλιού». Κάπως έτσι όλη η προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη πήγε περίπατο.

onsports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News