Ξεκίνησαν για το... back 2 back οι Πρωταθλητές

Ξεκίνησαν για το... back 2 back οι Πρωταθλητές

Σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε και επίσημα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Οι «πράσινοι» ήταν σχεδόν πλήρεις (απουσίαζε ο Τσάτσιτς) με νέο πρόσωπο τον λίμπερο Γιώργο Στεφάνου ο οποίος ωστόσο είχε ξαναφορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού» στο παρελθόν και το περιβάλλον του είναι οικείο.

Από κει και πέρα τους πρωταθλητές Ελλάδας καλωσόρισε η διοίκηση του Συλλόγου μέστω του προέδρου κ. Μαλακατέ , που τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά και τους υπογράμμισε ότι θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πριν την προπόνηση όλοι οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ πέρασαν από test Covid.

Στην πρώτη προπόνηση έλαβαν μέρος οι: Βασίλης Μούχλιας, Σπύρος Μπαρμπούνης, Φάνης Ρουσόπουλος, Σωτήρης Πανταλέων, Λούκας Ρανγκέλ, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Άξελ Γιάκομπσεν , Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Σωτήρης Συναδινός και Άγγελος Μάρκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News