Ξεκίνημα με την παραμονή των Παπαπέτρου και Μήτογλου

Ξεκίνημα με την παραμονή των Παπαπέτρου και Μήτογλου

Πολύ καλός σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Μπεν Μπεντίλ ο οποίος κόντρα στην ΑΕΚ κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια.

Ο Αφρικανός είναι από τα κέρδη της τρέχουσας περιόδου, έκανε καλύτερη δεύτερη χρονιά από πρώτη, βελτιώθηκε αρκετά και με βάση τον συνδυασμό ηλικίας και χρόνου που έχει έδειξε ότι αντέχει σαν ρολίστας περιορισμένου χρόνου.

Είναι περίεργο άμα το καλοσκεφτούμε ότι μια ομάδα που φέτος βρέθηκε στο χαμηλότερο σημείο της σύγχρονης Ευρωπαϊκής ιστορίας της κατάφερε να γράψει… υπεραξίες για πολλούς από τους παίκτες της.

Δεν ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Παπαγιάννης; Ο Μήτογλου; Ο Μπεντίλ; Δεν βοήθησε ο Μποχωρίδης; Δεν κέρδισε τον κόσμο με την μαχητικότητά του ο Λεωνίδας Κασελάκης;

Μια χαρά βάση έχεις για να χτίσεις και την επόμενη χρονιά, κυρίως με Έλληνες παίκτες, την ώρα που ο ανταγωνισμός βασίζεται σε παίκτες που πλησιάζουν τα… 40 τους χρόνια.

Αυτό το πλεονέκτημα δεν πρέπει να χαθεί του χρόνου γι αυτό θα είναι προς θετική κατεύθυνση η παραμονή των Παπαπέτρου και Μήτογλου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News