Ξεκαθαρίζει για Νοτσερίνο

Πρόταση για Νοτσερίνο, τι απομένει για να πει το "ναι"

Καθοριστικό θα είναι το επόμενο 48ωρο στην υπόθεση του Αντόνιο Νοτσερίνο, που αποτελεί και τον διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες των Ιταλών δημοσιογράφων, οι εκπρόσωποι του 30χρονου μέσου θα έχουν ραντεβού με τη διοίκηση της Μίλαν εντός της αυριανής ημέρας, προκειμένου να ξεδιαλύνουν μια και καλή το τοπίο γύρω απ’ την επικείμενη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

[ads2]

Ο «Νότσε» θέλει τουλάχιστον τα μισά απ’ τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ως το τέλος της φετινής σεζόν (400.000 απ’ τις 800.000 ευρώ που έχουν απομείνει) για να «σπάσει» το συμβόλαιο. Οι «ροσονέρι», αν και αρχικά ήταν αρνητικοί, δείχνουν πλέον καλύτερη διάθεση κι αν βρεθεί λύση, τότε θα ανοίξει ο δρόμος και για τον Παναθηναϊκό, που έχει κάνει ήδη (μέσω του «Στράμα») την πρότασή του προς τον Ιταλό διεθνή για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Οι «πράσινοι» πάντως για να είναι απόλυτα καλυμμένοι έχουν προχωρήσει κι άλλη μία -εξίσου καλή- περίπτωση μέσου απ’ τη Serie A, την οποία θα ενεργοποιήσουν εφόσον «κολλήσει» η υπόθεση του Νοτσερίνο.

[ “Goal” ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News