Ξεκαθαρίζει για τις δύο μεταγραφές

Κι άλλη συνέντευξη Τύπου από Νταμπίζα

Ο Νίκος Νταμπίζας θα προσπαθήσει να τελειώσει άμεσα τις προσθήκες ενός επιθετικού και ενός κεντρικού μέσου, προκειμένου να δουλέψουν οι νέοι παίκτες με τον Γιώργο Δώνη στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” έχει ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις παικτών από την ξένη αγορά και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει επαφές μαζί τους, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία και να ντυθούν άμεσα στα πράσινα.

Η πρόσφατη εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ φαίνεται πως ανάγκασε τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού” να αλλάξουν στάση στο θέμα των μετεγγραφών, καθώς φέρονταν αποφασισμένοι να κινηθούν μόνο για έναν επιθετικό, εφόσον βρίσκονταν κάτι εξαιρετικό στην αγορά.

Με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί στο πρωτάθλημα, οι Δώνης και Νταμπίζας συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρξουν προσθήκες στο ρόστερ, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News