Ξέφυγε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Έσπειρε... πανικό με εννιά ολόγυμνες φωτογραφίες! (vid)

Ξέφυγε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Έσπειρε... πανικό με εννιά ολόγυμνες φωτογραφίες! (vid)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει προκαλέσει σάλο στους 41 εκατομμύρια followers της μετά τη δημοσίευση 12 ολόγυμνων φωτογραφιών της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα.

«Φωτογραφίες από την τελευταία φορά που ήμουν στο Μεξικό, πριν να υπάρχει ένα μωρό μέσα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η έγκυος τραγουδίστρια στη λεζάντα που συνόδεψε την πρώτη της ανάρτηση και περιείχε τις πρώτες έξι γυμνές της φωτογραφίες προσθέτοντας: «Το καλό είναι ότι φαίνομαι 10 χρόνια νεότερη στις διακοπές».




Την ίδια στιγμή οι followers της στα σχόλια επικρίνουν την 40χρονη ποπ σταρ και την κίνησή της να δημοσιεύσει την ίδια εικόνα αρκετές φορές, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι έδειχνε πάρα πολλά για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Λίγα λεπτά αργότερα προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση με τρεις ακόμη γυμνές φωτογραφίες που ήταν και πάλι όλες πανομοιότυπες.




pagenews.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News