Ξεφτίλες!

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα ασχολούμασταν με την μεταγραφή ενός παίκτη(Μπακασέτα) σε μια άλλη ομάδα(Α.Ε.Κ.), ωστόσο τα γεγονότα μας αναγκάζουν να σχολιάσουμε την κατάντια ενός πραγματικά ιστορικού σωματείου(Πανιώνιος), ο οποίος την τελευταία πενταετία έχει δεθεί στο κάρο της ομάδος που όλοι γνωρίζουν…

Ο άλλοτε Ιστορικός, με σκοπό να εξασφαλίζει άδειες και να παίρνει ενημερότητες προκειμένου να συμμετέχει στο πρωτάθλημα έχει μετατραπεί σε όργανο του ευτραφή μεγαλομετόχου συγκεκριμένης ΠΑΕ, δρώντας σύμφωνα με τις επιταγές αυτού σε όλα τα επίπεδα(μεταγραφές,συνελέυσεις κ.λ.π).

[ads2]

Το αποκορύφωμα των παραπάνω έγινε χθες, όπου ο Τάσος Μπακασέτας αρνήθηκε να μεταβεί στον σύλλογο με τον οποίο συμφώνησε ο ΠΓΣΣ, χωρίς μάλιστα να τον ρωτήσει(λες και έιναι δούλος), υπογράφοντας στην Α.Ε.Κ. για τον Γενάρη… Το αποτέλεσμα: Nα μπει ο παίκτης στο ψυγείο από τον Πανιώνιο, επειδή δεν ήθελε να πιάσει Λιμάνι…

Οι προκλήσεις δεν σταματούν όμως εδώ. Ο Διευθυντής ποδοσφάιρου του ΠΓΣΣ Νίκος Ζαμάνης φαίνεται πώς δήλωσε τα εξής σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό να πάρουμε 700.000 και ο παίκτης θα έμενε σε μας και του χρόνου για να παίξει στην Ευρώπη. Κι αυτός πήγε χωρίς να πει τίποτα σε μας και υπέγραψε στην ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, τόσο καιρό το έπαιζε Πανιωνάρας». 

Όμως, ο παράγοντας του Πανιωνίου δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί και όπως γράφει το δημοσίευμα ανέφερε πως θα κόψει το ποδόσφαιρο στον Μπακασέτα μέχρι τον Δεκέμβριο:

«Η ΑΕΚ μάς έκανε προσβλητική πρόταση. Δεν πειράζει. Θα μείνει εδώ μέχρι τον Ιανουάριο και θα φύγει 105 κιλά».

Διαβάσατε καλά; Φοβερά πράγματα…Η λέξη ξεφτίλα είναι πραγματικά λίγη για να περιγράψει την εν λόγω κατάσταση… Μας θυμίζει περίπτωση Ντε Βινσέντι, όπου ο ίδιος ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τον Π.Α.Ο., μέσω του Χουάν Ραμόν Ρότσα, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Χριστοβασίλης, τον πούλησε αυτοβούλως στον Ολυμπιακό…

Συγχαρητήρια στον Μπακασέτα λοιπόν. Εμείς από αυτό το μετερίζι θα συγχαίρουμε όποιον τολμά να τα βάζει με το σύστημα που λυμαίνεται 20 χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News