Ξανθη - Ολυμπιακος Live Streaming

Ξάνθη - Ολυμπιακός Live Streaming

Ξάνθη – Ολυμπιακός Live Streaming

  • 8/1/2019 – 17:15
  • Ξάνθη
  • Cosmote TV 2

Θέλοντας να κάνει… ποδαρικό με το δεξί, ο Ολυμπιακός (των σημαντικών απουσιών) παίζει στην παγωμένη Ξάνθη με στόχο να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός για να πάρει προβάδισμα…

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 17:15 την Ξάνθη στα Πηγάδια με στόχο να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να πάρουν και πρακτικά προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ξάνθη – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από τ’ αριστερά προς τα δεξιά- οι Κούτρης, Βούκοβιτς, Μεριά, Τοροσίδης.

Καμαρά και Γκιγιέρμε θα είναι στον άξονα, αριστερά ο Ναουέλ και δεξιά ο Γιώργος Μασούρας. Ο Φορτούνης θα βρεθεί πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα το ματς είχε λήξει 1-1. Στα τελευταία έξι ματς της η ακριτική ομάδα έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία.

Ξάνθη – Ολυμπιακός Live Streaming

H αποστολή: Μετά τους Σισέ και Ομάρ, εκτός μάχης για το ματς Κυπέλλου του Ολυμπιακού τέθηκε και ο Ποντένσε. Εκτός αποστολής ο Σολδάνο, μέσα ο Μασούρας.

Δίχως τρεις βασικούς θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για τον αυριανό πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μετά τους Σισέ και Ομάρ, που αναμενόταν να είναι εκτός, στη λίστα προστέθηκε και ο Ποντένσε, που έχει κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Γιώργο Μασούρα, που έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο τον Πορτογάλο προπονητή στις πρώτες του προπονήσεις, όχι όμως και τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος θα μπει σταδιακά στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Σα, Χουτεσιώτης, Καραργύρης, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Μαρτίνης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης Γκιλιέρμε, Γιώργος Μασούρας, Ναουέλ, Γκερέρο, Χασάν, Βοΐλης.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV 2

Ξάνθη – Ολυμπιακός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://www.sportingvideo.com/20190107/vv5c33cb7a5b2bc9.51793175-2126636.html

Ξάνθη – Ολυμπιακός Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News