Ξανά στην "ελληνική έκδοση"

Ξανά στην "ελληνική έκδοση"

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα επαναφέρει την τακτική που χρησιμοποιεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, προχωρώντας και σε περιορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Διαβάστε στο newspao.gr.

Η ήττα από τον Άγιαξ με 2-1 “πλήγωσε” τον Παναθηναϊκό, αλλά ο χρόνος δεν επιτρέπει περισυλλογή και εσωτερικές αναζητήσεις. Αντίθετα, πιέζει αφού την Κυριακή (18/10) υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

[ads2]

Ο Στραματσόνι προανήγγειλε αλλαγές, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αντικαταστήσει πολλούς από τους βασικούς που έπαιξαν την Πέμπτη (15/9) για το Europa League. Προκειμένου να διατηρήσει τη συνοχή της ομάδας,  αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες.

Αναφορικά με τη διάταξη, ο Στραματσόνι θα επαναφέρει το 4-4-2 με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, το οποίο μπορεί να μετατρέπεται στη διάρκεια του παιχνιδιού σε 4-3-3, ανάλογα με την κρίση του προπονητή.

Λογικά, ο Σάμπα θα αρχίσει στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Μολέντο στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Εμποκού πλάι στον Μπεργκ στην επίθεση. Ως ένας από τους χαφ αναμένεται να επιλεγεί ο Βιγιαφάνιες, ενώ λιγότερες πιθανότητες να παίξει έχει ο Κουλιμπαλί, αφού προτιμάται ο Μέστο.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Στιλ θα διατηρηθεί στην εστία, ο Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Ζέκα, Λουντ και Γουακάσο επανδρώνουν τη μεσαία γραμμή.  Ο Λεντέσμα πιθανώς θα προφυλαχθεί, αφού η γαστρεντερίτιδα τον εξασθένισε και δεν έχει πολλές δυνάμεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News