Ξαφνικό... θέμα με Λέτο

Ξαφνικό... θέμα με Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και είναι από τους καλύτερους παίκτες του, ωστόσο τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ενδέχεται να του προκαλέσουν μεγάλο πρόβλημα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε συνεννοηθεί με το ιατρικό τιμ των Πράσινων στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και είχε αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει τον Λέτο από την αρχή, αλλά για περίπου 30 λεπτά, αν χρειαστεί.

[ads2]

Όμως το 2-0 στο 40′ ανάγκασε τον Ιταλό τεχνικό να ρίξει στο ματς από το 41′ τον Λέτο, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να έχει παίξει πολύ τα τελευταία παιχνίδια και να βρίσκεται στα όρια του μυϊκού τραυματισμού.

Για αυτό στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο αναμένεται να μην ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και αν δεν χρειαστεί να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου, προκειμένου να είναι φρέσκος για το τελευταίο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News