«Ξαφνικά κάποιος γκρέμισε αυτό που είχαμε χτίσει - Εκείνος ξέρει το λόγο»

Αγγελίνας: «Δεν θα μπορούσαν οι νικητές να ήταν άλλοι»

Την απογοήτευσή του για τον τρόπο που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αγγελίνας στη NOVA:

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Για μας είναι δύσκολη στιγμή καθώς είναι από τις τελευταίες προπονήσεις. Είμαστε φορτισμένοι. Δώσαμε πολλά πράγματα και ο τρόπος που φεύγουμε από την ομάδα μας έχει στοιχίσει πολύ. Είμαστε περήφανοι που δουλέψαμε για αυτή την ομάδα που δώσαμε πολλά πράγματα. Δεν βρίσκουμε άκρη για ποιο λόγο φεύγουμε. Έτσι ξαφνικά κάτι το οποίο χτίζεται έρχεται κάποιος και το κλωτσάει. Ο λόγος; Μόνο ο ίδιος το ξέρει».

Για την παρακαταθήκη που αφήνει ο Δώνης και το τεχνικό του επιτελείο στον Παναθηναϊκό με τα νέα παιδιά: «Αισθανόμαστε περήφανοι που όλα αυτά τα αφήνουμε στην ομάδα που ευχαριστηθήκαμε τη δουλειά μας όσο πουθενά. Τα νέα παιδιά που θα έχουν τον επόμενο χρόνο πιθανότητες να διεκδικούν πράγματα είναι κάτι σημαντικό. Πιστεύω πως πετύχαμε ένα θαύμα για την ομάδα έτσι όπως την πήραμε. Η δουλειά που έγινε ήταν δύσκολη με πολλές ώρες και εντός και εκτός γηπέδου. Αισθανόμαστε περηφάνια».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού: «Δεν ήταν πολύ δύσκολο. Είμαστε επαγγελματίες προπονητές. Διανύουμε τον 19ο χρόνο, έχουμε περάσει από πολλές ομάδες με δύσκολες καταστάσεις. Δεν θεωρώ ότι ήταν δύσκολο».

Για το αν κλείνει οριστικά το κεφάλαιο Παναθηναϊκός: «Κανείς δεν ξέρει, θα δούμε στο μέλλον».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Σαρωτικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν με 16 ποδοσφαιριστές. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό και θα εμφανιστούμε όπως πρέπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News