Ξάφνιασε το τμήμα τένις με αμαξίδιο η Θύρα 13 στα γενέθλιά της!

Ξάφνιασε το τμήμα τένις με αμαξίδιο η Θύρα 13 στα γενέθλιά της!

Απίστευτο και όμως… Παναθηναϊκό καθώς στον πρώτο αγώνα της ιστορίας του το τμήμα τένις με αμαξίδιο του Συλλόγου είχε συμπαράσταση φιλάθλων στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, στην πρώτη κερκίδα που έγινε στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο άθλημα!

Η Θύρα 13 και η πρωτοτυπία πάνε μαζί και στα 55α γενέθλια της ετοίμασε μια ξεχωριστή έκπληξη στο τμήμα τένις με αμαξίδιο του «τριφυλλιού» που έδωσε τους πρώτους αγώνες της ιστορίας του στη Χερσόνηστο στο Ηράκλειο.

Η «πράσινη» αποστολή δέχτηκε με απρόσμενη χαρά τη συγκεκριμένη υποδοχή που όμοια της δεν υπήρχε στα χρονικά του αθλήματος στην Ελλάδα, αφού περίπου 15 φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσα  το παρών στη Χερσόνησο και ενίσχυσαν τους «λεβέντες με καρδιά» που έδωσαν τους πρώτους αγώνες της ιστορίας του Συλλόγου στο άθλημα.

Αγωνιστικά οι παίκτες του Ανδρέα Νίκα (Αριστομένης Νικολόπουλος, Παναγιώτης Χρισστόφορος και Νίκος Γαστεράτος) έδωσαν τους πρώτους τους ιστορικούς αγώνες στο μονό και συνεχίζουν αύριο στις 11 το πρωί ενώ ταυτόχρονα θα μπουν και στη μάχη του διπλού.

Παρά τις ήττες την πρώτη ημέρα οι «πράσινοι έδειξαν καλά δείγματα γραφής και θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αριστομένης Νικολόυπουλος ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Σταμάτη Μίνο με 5-7 και 5-7 ενώ στον πρώτο αγώνα της καριέρας του ο Παναγιώτης Χριστόφορος πάλεψε απέναντι στον Στέφανο Μπάμπη παρά την ήττα με 1-6 και 2-6.

Το ίδιος και ο Νίκος Γαστεράτος που έπαιξε με το Νο1 της διοργάνωσης τον Στέφανο Διαμαντή και ηττήθηκε με 6-0

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News