ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Wolfsberger - Olympiacos

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο οποίος αντιμετωπίζει την Βολφσμπέργκερ. Δείτε ζωντανά…

Το πρώτο τους, φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, δίνουν το απόγευμα του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι».

Στο Στανς της Αυστρίας βρίσκεται από την Παρασκευή (25/06) η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Για το Σάββατο (26/06, 18.00 Novasports1) έχει προγραμματιστεί το πρώτο τεστ κόντρα στη Βολφσμπέργκερ. Διαθέσιμοι για τον Πέδρο Μαρτίνς θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες Τικίνιο, Κουντέ.

Η αναμέτρηση αυτή είναι η πρώτη από τις έξι που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» επί αυστριακού εδάφους. Ακολουθούν αυτές απέναντι σε Κράσνονταρ, Σάλτσμπουργκ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ούφα και Κραϊόβα.

Wolfsberger – Olympiacos Live Streaming

Πρώτος στόχος της Νάπολι ο Καμαρά

Στο προσκήνιο διατηρείται το θέμα του Μαντί Καμαρά.

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία προκλήθηκε αναστάτωση από ένα «like» που έκανε ο διεθνής χαφ από τη Γουϊνέα σε μία επεξεργασμένη φωτογραφία του με τη φανέλα της Νάπολι.

Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού φαίνεται πως κολακεύτηκε από τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτή τη δημοσίευση.

Αμέσως στη γειτονική χώρα προέκυψαν μία σειρά από ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία πλησιάζει η μεταγραφή του Καμαρά στην ολοκλήρωσή της για τους «παρτενοπέι».

Ωστόσο, τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή δεν τίθεται. Παράλληλα, στα ιταλικά δημοσιεύματα υπήρχαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό γύρω στα 16 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται, όμως, για εκτιμήσεις των Ιταλών και όχι κάποια επίσημη θέση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία ποτέ δεν ανακοινώνει τα κόστη των παραχωρήσεων παικτών της.

Σε κάθε περίπτωση, και αυτή την υπόθεση – όπως και του Αρεολά της Παρί – έχει αναλάβει προσωπικά ο Μίνο Ραϊόλα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να έχει σχηματίσει θετική άποψη και να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τον υποψήφιο στόχο της ομάδας του.Παναθηναϊκός Νέα

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να έχουν άμεσα τον διάδοχο του Ζοσέ Σα, πριν εκείνος αναχωρήσει για την Αγγλία και να υπογράψει – εκτός απρόοπτου – στην Γουλβς.

Αυτή τη στιγμή εκείνοι που ξεχωρίζουν στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας είναι ο Αλφόνς Αρεολά και ο Τομάς Βάτσλικ. Ο οποίος τελευταίος βρίσκεται με την Τσέχία στο Euro 2020 και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Οι οποίοι τότε θα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Νέφτσι Τιφλίδας ή την Ντιναμό Τιφλίδας.

Εκείνο που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπόρταζ είναι πως οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Γάλλου τερματοφύλακα, έχοντας επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του πελάτη του.

Ο 28χρονος πορτιέρο, μάλιστα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Αρκεί πρώτον να του εξασφαλιστεί συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να έχει ρόλο βασικού στη νέα του ομάδα. Live Streaming

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News