Ουάιλι κατά την άφιξή του: «Είναι τρομερό - Γνωρίζω πως ο Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα»

Ουάιλι κατά την άφιξή του: «Είναι τρομερό - Γνωρίζω πως ο Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα»

Στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι ο Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο Αμερικανός άσος έφτασε στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις στάθηκε τόσο στο ντεμπούτο του με την Γκραν Κανάρια που ήταν κόντρα στους «πράσινους» αλλά και για τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας.

«Το πρώτο μου παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όπως έχει πει, ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είχα εντυπωσιαστεί από το πόσο μακριά είχαν ταξιδέψει οι φίλαθλοι, από το πως παρουσίασε την ομάδα ο κόουτς Πιτίνο. Γενικά η πρώτη μου εμπειρία από την Ευρωλίγκα είναι κάτι που θα θυμάμαι και σίγουρα από τότε είχα μεγάλο σεβασμό για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού.

Γνωρίζω πως ο κόουτς Πιτίνο ήθελε να έρθω στην ομάδα, αλλά είτε ήταν εκείνος στην ομάδα, είτε όχι εγώ ήθελα να ζήσω την εμπειρία του πως είναι να παίζεις για τον Παναθηναϊκό. Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε καλεί, τότε πρέπει να απαντήσεις και να είσαι έτοιμος.

Είμαι ενθουσιασμένος, έρχομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ και όπως μου ζητήσουν, θέλω να είμαι μέρος της ομάδας, να κερδίσουμε παιχνίδια και να διεκδικήσουμε πρωταθλήματα» είπε αρχικά ο Ουάιλι για να προσθέσει στη συνέχεια: «Νιώθω έτοιμος, πήραν μια γεύση από το πως είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα, έπαιξα και στην ισπανική ACB. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό είναι τελείως διαφορετικό.

Είναι τρομερό! Ποτέ δεν είχα παίξει για μια ομάδα με τόσους τίτλους και τεράστια ιστορία και παράδοση όπως ο Παναθηναϊκός. Οι οπαδοί έχουν υπερηφάνεια για την ομάδα, είναι κάτι ξεχωριστό. Μια νέα εμπειρία για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τη ζήσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News