"Βροχή" προτάσεων, αποφασίζει ο Πασκουάλ

Οι δηλώσεις του Πασκουάλ μετά τη νίκη επί της Αρμάνι

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ολοκληρώνει το “παζλ” του ρόστερ, με τον Τσάβι Πασκουάλ να εξετάζει με κάθε λεπτομέρεια τις προτάσεις που έχει στα χέρια του, οι οποίες έχουν πέσει…. βροχή.

Ο Καταλανός τεχνικός θέλει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και γι΄αυτό δεν πρόκειται να προβεί σε βιαστικές αποφάσεις.

Από τη στιγμή που η ομάδα έχει σχεδόν όλα τα κομμάτια, ο κόουτς των νταμπλούχων “ψειρίζει” το κάθε χαρακτηριστικό που έχουν οι προτεινόμενοι παίκτες.

Παρόλο που ο Πασκουάλ θέλει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ρόστερ για να το έχει έτοιμο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για τη δύσκολη σεζόν που έρχεται, έχει βρει αυτό που θέλει.

Από τη στιγμή που μία επιπλέον θέση ξένου θα αδειάσει, (από τη μεταγραφή του Τζέιμς Φελντέιν στον Ερυθρό Αστέρα), ο Παναθηναϊκός θα πάει να την καλύψει άμεσα, για να έχει επιπλέον λύσεις στην Ευρωλίγκα.

«Σκοράρουμε» στους επαναληπτικούς του Champions League: Προγνωστικά στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News