Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους

Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους

Επιμένουν οι ατζέντηδες για να πλασάρουν κάποιον εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι Μπόλονι – Ντρεοσί έχουν καταλήξει στον Μεντόζα.

Επιμένουν οι ατζέντηδες, αλλά και μερικοί σύλλογοι (!) για να πλασάρουν κάποιον εξτρέμ στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι Μπόλονι – Ντρεοσί έχουν καταλήξει στον Μεντόζα.

Δεν είναι μυστικό πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Στίβεν Μεντόζα, είτε με λίγο, είτε με μπόλικο ιδρώτα, αναλόγως των διαθέσεων της Αμιάν.

Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους ατζέντηδες να κάνουν τη δουλειά τους και να προτείνουν στον Παναθηναϊκό εξτρέμ από τη Γαλλία. Αλλά δεν φθάνουν μόνοι αυτοί, και γαλλικοί σύλλογοι έχουν κάνει κρούση στους πράσινους για την παραχώρηση ακραίου επιθετικού.

Οι πράσινοι δεν ασχολήθηκαν πολύ με τις περιπτώσεις που προτάθηκαν το τελευταίο διάστημα, αφού έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό». Και δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα, από αυτά που διάβασαν.

Ο Τόμας Τουρέ αποτέλεσε μια γνώριμη περίπτωση ποδοσφαιριστή για τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, καθώς εκείνος τον είχε πάρει στην Παρί ΦΚ πριν από μερικά χρόνια. Έπειτα από επτά άγουρες εμφανίσεις με την Ανζέ, δεν υπολογίζεται άλλο από την τελευταία. Η χρηματική του αξία ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους

Ο δεύτερος στη λίστα των προτεινόμενων, που λίγο – πολύ απορρίφθηκε από το Τριφύλλι, ήταν ο Πολ Ντεπ. Ο 28χρονος Καμερουνέζος, με θητεία σε Σεντ Ετιέν, Κάισεσπορ και Βόλφσμπουργκ, δεν υπολογίζεται από την Γκιγκάμπ. Δεν αποδείχθηκε παραγωγικός στα πρώτα του έξι παιχνίδια στη β’ Γαλλίας και θα συνεχίσει πιθανότατα αλλού την καριέρα του.

Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους

Ακόμη ένας που έπεσε στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κέβιν Μονέ Ποκέ. Ο… έμπειρος της παρέας, ετών 32, φαίνεται πως θα αποχωρήσει άμεσα από την Σεντ Ετιέν, διότι δεν είναι στα πρώτα πλάνα του προπονητή του. Έχει επτά συμμετοχές με τους «Στεφανουά», δίχως να χει κάποια αξιοσημείωτη προσφορά. Διατηρείται σε υψηλό επίπεδο η χρηματική του αξία και συγκεκριμένα στο 1,2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τους

Ο τελευταίος είναι ο Γιουν Ιλ Λοκ. Ο 28χρονος Κορεάτης μετακόμισε από την Γιοκοχάμα, πριν από ένα χρόνο, στη Μονπελιέρ, ωστόσο, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Έχει μείνει «άσφαιρος» σε 11 ματς με τη γαλλική ομάδα και οι πιθανότητες «γέρνουν» προς την έξοδό του από εκείνη. Η αξία του ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Βροχή οι προτάσεις εξτρέμ από Γαλλία - Τι ισχύει με τις περιπτώσεις τουςΠροφανώς, και ο Παναθηναϊκός δεν θα στραφεί προς κάποια εκ των τεσσάρων επιλογών στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από τη στιγμή που έχει γίνει κρούση για τον Στίβεν Μεντόζα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News