Βρίσκει διάδοχο και αποχωρεί ο Αλαφούζος

Θα ενισχύσει την ομάδα ο Αλαφούζους, αλλά...

Σχεδόν μία ανάσα από την… αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και το πρωί, Ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού, ύστερα και από τα χθεσινά γεγονότα, έχει πάρει την οριστική απόφαση του για το τι θα κάνει με το σύλλογο, όπως αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Αλαφούζος πάντως δεν πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση εν βρασμώ ψυχής, καθώς έχει αποδείξει πως σε όλα τα πράγματα λειτουργεί με μεθοδικότητά.

Η πρωινή αυτή ενημέρωση δείχνει πως συνδέει τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Χρήστου Παναγόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό παράθυρο αποχώρησης του ισχυρού άνδρα των “πρασίνων”.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ψάχνει να βρει την διάδοχη κατάσταση, μιας και δεν θέλει να αφήσει την ομάδα στο έλεος του Θεού και μένει να φανεί με ποιον τρόπο θα πέσουν οι τίτλοι τέλους του από το πράσινο στρατόπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News