Βρισηίδα: «Με τον Σπύρο θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν το κάναμε για το ριάλιτι. Μου λείπει ήδη» (vid)

Βρισηίδα: «Με τον Σπύρο θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν το κάναμε για το ριάλιτι. Μου λείπει ήδη» (vid)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα μέσα στο Survivor και τι θα γίνει πλέον έξω από το παιχνίδι.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ. Το 25χρονο μοντέλο δήλωσε πως θέλει να προσπαθήσει ξανά για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα, εκτός παιχνιδιού πλέον, ενώ διαβεβαίωσε πως το φλερτ αυτό δεν ήταν προσποιητό για τηλεθέαση ή ψήφους.




«Θέλω να προσπαθήσουμε και έξω, να δούμε πώς θα πάει. Τώρα αν ταιριάξουμε, ταιριάξαμε, αν όχι καλώς. Δεν το κάναμε όλο αυτό για το reality. Εμείς θέλαμε να είμαστε μαζί. Μου ζήτησε συγνώμη και τα ξαναβρήκαμε. Αλλά όχι τελείως ερωτικά. Τα ξαναβρήκαμε στο να μιλάμε και να διεκδικήσουμε ξανά ο ένας τον άλλον», τόνισε.

Όσο για το αν θα δυσκολέψει μια τέτοια σχέση η απόσταση, καθώς εκείνη κατοικεί στη Θεσσαλονίκη; «Δεν θα είναι και στην Αμερική ο Σπύρος. Μπορώ να έχω μια σχέση εξ αποστάσεως και αν ο άνθρωπος σου σε θέλει, θα κάνει τα πάντα. Και αν αυτό πάει σοβαρά, εγώ είμαι από τις κοπέλες που θα ακολουθήσω τον σύντροφο μου. Αν είναι ερωτευμένος, που μου τα έχει πει, θα τα πει αυτός όταν θα βγει».




sport-fm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News