Βρισηίδα: «Δεν έκανα κάτι με τον Σπύρο, είμαι σιχασιάρα!» (vid)

Βρισηίδα: «Δεν έκανα κάτι με τον Σπύρο, είμαι σιχασιάρα!» (vid)

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου, αποχώρησε από το reality επιβίωσης και πίσω στον Άγιο Δομίνικο… τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε αν υπήρξαν ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο φλερτ που είχε με τον συμπαίκτη της στον Άγιο Δομίνικο.




«Δεν μπορεί να γίνει κάτι ερωτικό μέσα στο παιχνίδι, έχουμε αδελφοποιηθεί όλοι μεταξύ μας. Κάποιος άλλος βέβαια, ίσως και να μπορεί και μέσα στο παιχνίδι, είναι το πώς νιώθει ο καθένας.

Κάποιοι μπορεί να πουν οκ, δεν με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.




Με αφορμή την κουβέντα αυτή, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε και στο φλερτ της με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Εγώ με τον Σπύρο πάντως, δεν έκανα κάτι, είμαι λίγο σιχασιάρα. Όχι, δεν έχει γίνει τίποτα και θα ήθελα να κρίνω αν μπορεί να γίνει, σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον», τόνισε.

«Αν γινόταν το οτιδήποτε εκεί και δεν ήταν καλό, θα ξενέρωνα. Οπότε, προτιμώ να το δω σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Όχι ότι ήταν βρώμικος ο Σπύρος, δεν εννοώ αυτό, ήταν ο πιο καθαρός παίκτης στο παιχνίδι. Αλλά είμαι λίγο περίεργη, δεν θα ήθελα να γίνει κάτι εκεί», συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.




Πηγή: newsit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News