Βρήκε κανάλι ο Αστέρας - Τότε ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Ινδός επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για ομάδα της Superleague!

Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της Superleague, έπειτα από την εύρεση τηλεοπτικής στέγης από τον Αστέρα Τρίπολης με πιθανή ημερομηνία εκκίνησης του πρωταθλήματος την 28η Αυγούστου.

Δεν θα περιμένουν πολύ οι ομάδες της Superleague για την πρώτη σέντρα.

Όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα το μεθεπόμενο ΣΚ (28-29/8), καθώς οι Αρκάδες φαίνεται πως «κλείνουν» στη Nova!

Οι άνθρωποι του Αστέρα όμως μετά από συζητήσεις που είχαν με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων πήραν το “ΟΚ” να προχωρήσουν στη συμφωνία με τη “NOVA” ώστε να μείνει και ένα ποσό παραπάνω διαθέσιμο στην “COSMOTE TV” για να το μοιράσει στις υπόλοιπες ομάδες και έτσι να μπορέσουν να υπογράψουν και αυτές με τηλεοπτικό πάροχο έναντι ενός ποσού κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Τη Δευτέρα αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενο ΣΚ (22/8), όμως, τη «φρέναρε» το θέμα με τα τηλεοπτικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News