Βρέθηκε ομάδα-έκπληξη για Ατζαγκούν

Βρέθηκε ομάδα-έκπληξη για Ατζαγκούν

Ρώσικες «σειρήνες» ηχούν στα αυτιά του Αμπντούλ Ατζαγκούν, δεδομένου ότι για τον Νιγηριανό μέσο του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον από την Κρίλια Σοβέτοφ.

Ο Ατζαγκούν δεν έχει χώρο στα πλάνα του Στραματσόνι τη δεδομένη στιγμή και θα παραχωρηθεί. Το πιο πιθανό ως δανεικός. Ο πρώτος (υποψήφιος) μνηστήρας εμφανίστηκε από τη Ρωσία και ακούει στο όνομα Κρίλια Σοβέτοφ.

[ads2]

Μνηστήρας από τη Ρωσία για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν εμφανίστηκε ξαφνικά. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα καταφέρει πιθανότατα να βρει χώρο και χρόνο στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι και ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε κάποια ομάδα για να παίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κρίλια Σοβέτοφ από τη Ρωσία έχει εκφτάσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση (λογικά με τη μορφή δανεισμού) του Ατζαγκούν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν πιθανότατα συζητήσεις ανάμεσα στους Ρώσους και τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News