"Βράζουν" στον Παναθηναϊό: "Αυτούς βάλατε;"

"Βράζουν" στον Παναθηναϊό: "Αυτούς βάλατε;"

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον ορισμό του Γιώργου Κύζα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τη… μετάθεση των Αλεξέα, Τουμπακάρη από τον τελικό Κυπέλλου στο ντέρμπι της Τούμπας.

Μπορεί να μην εκδόθηκε κάποια ανακοίνωση, αλλά στον Παναθηναϊκό επικρατούσε χθες (13/5) έντονη δυσαρέσκεια για τη μετάθεση των Αλεξέα και Τουμπακάρη από τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

[ads2]

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, sτο “τριφύλλι” δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι με την παρουσία τους στο πλάι του Γιώργου Κύζα, για τον οποίο μόνο καλή άποψη δεν έχουν και αυτό φάνηκε από την ανακοίνωση που βγήκε εναντίον του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Θυμίζουμε ότι στον Παναθηναϊκό φώναζαν για το γκολ της ισοφάρισης του Εστέμπαν Καμπιάσο, παρότι ο βοηθός του, ο Δημητριάδης, είχε σηκώσει οφσάιντ στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες επειδή ήταν εκτεθειμένος στην φάση, αλλά ο Κύζας είπε ότι δεν επηρέαζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News