Τα σχόλια για Αλαφούζο και όσα αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος (pics)

«Περιμένει Γιαννακόπουλο για να αποχωρήσει ο Αλαφούζος»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε τι συνέβη με τον Γιάννη Αλαφούζο, σχολίασε το γεγονός ότι η συνάντηση διέρρευσε προς τα φίλια σε εκείνον Μέσα, σημειώνοντας πως «Κατάλαβα τι έγινε. Ήθελε να ρίξει τα χρέη στο μηδέν και μετά να πουλήσει πανάκριβα. Στην ΠΑΕ δεν έχουν διάθεση απεμπλοκής ή επένδυσης».

Αναλυτικά οι ατάκες του:

«Βλέποντας πως το PAO Alive δεν πάει καλά, την καθυστέρηση στον Βοτανικό, το ξεπούλημα του ποδοσφαιρού και τη συνάντηση με τον Αλαφούζο, που μου είπε πως θα ρίξει το μπάτζετ στα τάρταρα αποφάσισα να τον ξανασυναντήσω. Πρότεινα να δώσω εγώ τις μετοχές της ΚΑΕ και εκείνος της χρεωμένης ΠΑΕ. Και μετά να πάμε 50-50. Η απάντησή του ήταν πως δεν πιστεύει ότι θα γίνει ο Βοτανικός, αλλά και να γίνει θα χρειαστούν χρήματα. Του εξήγησα για τη δέσμευση που υπήρχε και πως θα κάλυπτα εγώ αν προέκυπταν έξτρα χρήματα. Απάντηση: “Δεν πιστεύω στο εγχείρημα, αλλά στείλε μου το μπίζνες πλαν”. Πριν φύγω από τη συνάντηση όλο αυτό είχε διαρρεύσει στα μίντια, σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Κατάλαβα τι έγινε. Ήθελε να ρίξει τα χρέη στο μηδέν και μετά να πουλήσει πανάκριβα. Είμαι ήσυχος με τον εαυτό μου. Έχω κάνει τέσσερις προσπάθειες να αναγεννηθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στην ΠΑΕ δεν έχουν διάθεση απεμπλοκής ή επένδυσης.

Περίμενα πως πέρυσι θα είχε ανακοινωθεί η συμφωνία. Έκανα μια συνέντευξη πρόσφατα με τον κ. Μπακογιάννη, γιατί είδα δημοσιεύματα σε μέσα – δορυφόρους του Αλαφούζου, σαν την Καθημερινή. Κατάλαβα πως θέλουν να προχωρήσει μόνο το γήπεδο ποδοσφαίρου. Δυσάρεστες εξελίξεις δηλαδή. Ποιος ο λόγος να πάμε ως ενοικιαστές και χωρίς να εκμεταλλευόμαστε τις εμπορικές χρήσεις; Αν παρουσιαστεί η συμφωνία που είχαμε κάνει, θα μιλάμε για θετικές εξελίξεις. Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρχουν εξελίξεις».

Ουσιαστικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτιμά πως ο Γιάννης Αλαφούζος μπλοκάρει την προσπάθεια να βρεθεί λύση στο Βοτανικό για όλα τα τμήματα και νοιάζεται μόνο για το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Οι συγκεκριμένες αναφορές, έκαναν έξαλλο ένα κομμάτι του κόσμου, οι οποίοι αντέδρασαν στα social media:

Τα σχόλια για Αλαφούζο και όσα αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος (pics) Τα σχόλια για Αλαφούζο και όσα αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος (pics) Τα σχόλια για Αλαφούζο και όσα αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος (pics) Τα σχόλια για Αλαφούζο και όσα αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News