Βρανόπουλος: «Ευχάριστη έκπληξη η κίνηση του Αλαφούζου - Ο Γιαννακόπουλος έχει αποσυρθεί»

Τα χρέη που καλύπτει ο Αλαφούζος, πόσα ζητάει ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος σχολίασε τη συνεισφορά του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στις σχέσεις με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Ο Βοτανικός έχει δώσει ένα κλίμα ευφορίας στον Παναθηναϊκό. Ήταν ό,τι καλύτερο πέτυχε η διοίκησή μας, ακόμα και πάνω από τους τίτλους. Το όραμα αυτό, ενώνει δυνάμεις για το καλό του συλλόγου. Αυτό θα μετουσιωθεί και από άλλες κινήσεις, όχι μόνο από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.»

«Τα πάντα είναι το timing. Εκ των πραγμάτων, υπήρχε μια πολύ συχνή συναλλαγή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Θεωρώ πως και το ποδόσφαιρο είναι σε καλό φεγγάρι αυτήν την περίοδο. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η συνεισφορά του Γιάννη Αλαφούζου. Έχουμε μια σημαντική εξάρτηση σαν Ερασιτέχνης από την ΠΑΕ. Σαν φίλαθλοι και διοίκηση θέλουμε να είναι υγιές το ποδόσφαιρο για να παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε από την ΠΑΕ.»

«Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει αποσυρθεί, όμως, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός είμαστε σε επικοινωνία. Δεν υπάρχει ούτε εκεί, κάποιο πρόβλημα σε σχέσεις. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News