«Βράχοι» ηθικής οι Νέοι του Παναθηναϊκού

Η παρακάμερα από το ντέρμπι τίτλου της Κ-15 (vid)

Οι νέοι του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από την ΑΕΚ με σκορ 2-1, όμως, για αυτούς το σημαντικότερο που μετρά είναι το ήθος. Και σε αυτόν τον τομέα τα «πρωταθλήματα» είναι αμέτρητα.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι για πρώτη φορά φέτος, έπειτα από ένα αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Το «2-1» αδικεί τους πράσινους, οι οποίοι δέχθηκαν γκολ από πέναλτι που δεν φαίνεται να είναι.

Παρόλα αυτά, οι παίχτες του Κώστα Φρατζέσκου δεν έχασαν τον έλεγχο του εαυτού τους και εκπροσώπησαν επάξια το τριφύλλι. Διέκοψαν δική τους αντεπίθεση για την ισοφάριση, λόγω τραυματισμού του αντιπάλου… ενώ σε ένα κόρνερ αντέδρασαν σωστά, καλώντας το ιατρικό τιμ έπειτα από εναέρια σύγκρουση δυο ποδοσφαιριστών και άτσαλη προσγείωση του αντιπάλου.

Η K20 του Παναθηναϊκού συνεχίζει πλέον τη μάχη για τον τίτλο, έχοντας ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μπροστά τους κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News