Βραχνάς πάλι η 4η περίοδος...

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Παναθηναϊκός: Για άλλη μια φορά είδαμε παιδαριώδη λάθη και χαλαρή άμυνα κάτι αναμενόμενο αφού παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι χωρίς να τους επιτρέπεται να πάρουν ανάσες, με αποτέλεσμα όσο περνά η ώρα να μειώνεται η συνοχή και το μαχητικό πνεύμα.

Άντε πάλι με το… βυθισμα στην απόδοση του 4ου δεκαλέπτου.

Για άλλη μια φορά είδαμε παιδαριώδη λάθη και χαλαρή άμυνα κάτι αναμενόμενο αφού παίζουν οι ίδιοι κι οι ίδιοι χωρίς να τους επιτρέπεται να πάρουν ανάσες, με αποτέλεσμα όσο περνά η ώρα να μειώνεται η συνοχή και το μαχητικό πνεύμα.

Το ξεκίνημα της 4ης περιόδου στη χώρα των Βάσκων ήταν κατηφορικό για τον Παναθηναϊκό που έζησε σε επανάληψη το παιχνίδι με τη Βαλενθια και την Εφές. Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνέχισαν να ευστοχούν έξω από τα 6.75 μέτρα κι έφτασαν την διαφορά στους 14 πόντους (72-58) στο 32′.

Πίτερς και Βιλντόζα είχαν 9/12 τρίποντα, η διαφορά πήγε στους 23 πόντους (83-60) στο 36′ και …καληνύχτα. Ο Γιώργος Βόβορας όταν πήρε στα χέρια του το φύλλο της στατιστικής πρέπει να ένιωσε…ίλιγγο….

Οι αντίπαλοι τέλειωσαν το ματς με 13/29 τρίποντα, είχαν 20/28 δίποντα και ποσοστό 71%, πήραν τα ριμπάουντ (36-24) και μοίρασαν περισσότερες ασίστ (24-16).

Πριν το παιχνίδι εστιάζαμε την προσοχή στον Χένρι που κάνει φέτος μεγάλη σεζόν αλλά τελικά την έπαθες από Βιλντόζα και Πίτερς , ο Αργεντινός μέτρησε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ άλλους 19 πόντους με 4/5 τρίποντα είχε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Προφανώς με τέτοια ποσοστά και τόσο μεγάλη στατιστική ανωτερότητα όχι απλώς διαλύεις τον φετινό Παναθηναϊκό αλλά ακόμα και κλαμπ του…ΝΒΑ!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News