Βουλευτής ΝΔ: «Αντί να δούμε τον PANATHINAIKOS, είδαμε ένα τραγικό συνονθύλευμα»

Βουλευτής ΝΔ: «Αντί να δούμε τον PANATHINAIKOS, είδαμε ένα τραγικό συνονθύλευμα»

Ο Γιάννης Καλλιανός είναι ένθερμος φίλος του Παναθηναϊκού και η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού δεν άρεσε καθόλου στον Βουλευτή της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα έκανε μια ανάρτηση στο facebook και έγραψε:

«Ο Παναθηναϊκός σήμερα ήταν απίστευτα κατώτερος των περιστάσεων. Έπαιξε με την Σλάβια Πράγας που σε δυναμικότητα δεν ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα, χωρίς ασφαλώς να θέλω να μειώσω τις Ελληνικές ομάδες. Όμως ήταν στα μέτρα του. Και μάλιστα, για όλους εμάς που αναμέναμε 5 ολόκληρα χρόνια για να ξαναδούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Ευρώπη, περιμέναμε με αγωνία πάλι να πανηγυρίσουμε ή τουλάχιστον να δούμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Και αντί να δούμε τον PANATHINAIKOS, είδαμε ένα τραγικό συνονθύλευμα από παίχτες που δεν μπορούσαν να αλλάξουν μια πάσα, που μετά το 60° λεπτό περπατούσαν λες και πήγαν βόλτα στο Θησείο για καφέ, που κάθισαν πίσω και τρομερά φοβισμένοι ακόμη και όταν οι άλλοι έπαιζαν με 10 παίκτες και που τελικά παραδόθηκαν στην Σλάβια Πράγας, μια ομάδα, που αν πριν από 6-7 χρόνια κληρωνόμασταν μαζί της, θα γελάγαμε.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κάνει απίστευτη υπομονή όλα αυτά τα «πέτρινα» χρόνια. Έχει την απαίτηση η ομάδα του να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει την απαίτηση να βλέπει να ιδρώνουν ή ακόμη και να ματώνουν οι φανέλες, έχει την απαίτηση να γνωρίζουν οι παίκτες του σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Ξέρω τι φταίει, όλοι μας που βλέπουμε ποδόσφαιρο ξέρουμε ποιοι ευθύνονται. Και μάλιστα σε προηγούμενο post μου εξηγούσα ακριβώς τι φταίει αλλά το έσβησα για να γράψω ένα πιο ολοκληρωμένο κείμενο. Και μην τα ρίχνετε όλα στον διαιτητή. Έστω και αν ήταν σκληρός απέναντι μας, αυτό δεν είναι δικαιολογία διότι και με 11 που παίζαμε, πάλι δεν βλεπόμασταν. Δεν πρέπει ποτέ να είναι δικαιολογία για μια ιστορική ομάδα μια λανθασμένη απόφαση ενός διαιτητή.

Θα μου πείτε τώρα, μα έλλειπαν πολλοί παίκτες. Το ξέρω, αλλά ειλικρινά δεν είναι δικό μου ζήτημα αυτό. Υπάρχει προπονητής που θα έπρεπε να είχε κάνει ποιο γρήγορες μεταγραφές, υπάρχει διοίκηση η οποία δίνει τις “γραμμές”, υπάρχουν και χίλιοι δυο που είναι υπεύθυνοι για τον σχεδιασμό της ομάδας. Και αυτοί ασφαλώς θα ακούσουν τα παράπονα του κόσμου διότι πρώτον αυτοί κρίνονται και δεύτερον διότι ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και η λαμπρή ιστορία του. Άρα λοιπόν, αυτοί που διοικούν, αυτοί που προπονούν, όλοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό του Παναθηναϊκού οφείλουν να κατανοήσουν και να εφαρμόζουν καθημερινά ένα πράγμ : Να σέβονται αρχικά τον κόσμο του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια να ενεργούν για όλα τα υπόλοιπα.

Οι μόνοι που δεν ευθύνονται είναι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που η υπομονή τους στέρεψε. Και επειδή δεν θα είναι ωραίο θέαμα για άλλη μια χρονιά η άδεια και παγωμένη Λεωφόρος σε κάθε παιχνίδι ή η απουσία ευρωπαϊκών αγώνων, καλό θα ήταν να διορθωθούν άμεσα όλα τα λάθη.
Προσωπικά αναμένω με αγωνία τον αγώνα της επόμενης Πέμπτης. Εννοείται ότι θα είμαι μέσα στη Λεωφόρο. θέλω να πανηγυρίσω την πρόκριση από μέσα. Ήταν όμως πολύ κακή η σημερινή βραδιά και ευθύνονται πολλοί.

Σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό, προσωπικά χάρηκα που στο τέλος ισοφάρισε και μακάρι να νικούσε κιόλας για να πάρει και βαθμούς η χώρα μας και ασφαλώς οι φίλοι του που ήθελαν και αυτοί να χαρούν μετά την τελευταία αποτυχία. Και ο Ολυμπιακός μακάρι να προκριθεί. Μακάρι και ο Άρης να έχει θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη γιατί έχει κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια.

Και κάτι τελευταίο. Ονειρεύομαι μια χώρα χωρίς οπαδιλίκια και τσαμπουκάδες, που να χαιρόμαστε στην Ευρώπη για τις νίκες όλων των Ελληνικών ομάδων και που να επικρατεί ένας υγιής ανταγωνισμός στην Ελλάδα για το ποια ομάδα τελικά θα είναι καλύτερη. Και αυτό να ισχύει σε όλα τα αθλήματα.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλες τις Ελληνικές ομάδες που θα ξαναδώσουν τη μάχη τους σε λίγες μέρες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News