Βουγιούκας: "Περιμένουμε να δούμε και τον φίλο μας τον Τζέιμς Γκιστ"

Βουγιούκας: "Περιμένουμε να δούμε και τον φίλο μας τον Τζέιμς Γκιστ"

Ο Τζίμερ Φριντέτ και ο Ίαν Βουγιούκας βρέθηκαν στο κατάστημα της COSMOTE για να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων της Apple…

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι δύο πράσινοι μίλησαν και για τα δύο παιχνίδι που έρχονται για τον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βουγιούκας τόνισε ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη, ενώ για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ανέφερε ότι θα έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν ξανά τον Τζέιμς Γκιστ, όμως ως αντίπαλο αυτή την φορά.

Ο Φριντέτ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και υποστήριξε πως οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπαν

«Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας, δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, θέλουμε όμως οπωσδήποτε τη νίκη. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί και είναι δυνατή ομάδα. Με τον κόσμο όμως στο πλευρό μας, θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας.

Τη νίκη θέλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και στην πρεμιέρα της Euroleague την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. «Περιμένουμε να δούμε και τον φίλο μας τον Τζέιμς Γκιστ, που επιστρέφει ως αντίπαλος αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά αν είμαστε σοβαροί, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε», τόνισε ο Βουγιούκας.

Ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα της Basket League, δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ. Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ΑΕΚ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι όμως αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News