Βουγιούκας: «Πήγα αυθόρμητα στους Σουβλάκερς - Επιτέλους έπαιξα 40 λεπτά» (vid)

Βουγιούκας: «Πήγα αυθόρμητα στους Σουβλάκερς - Επιτέλους έπαιξα 40 λεπτά» (vid)

Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 έδωσε ο Ίαν Βουγιούκας για την απόφασή του να πάρει μέρος στο «Basketaki» με την ομάδα των Souvlakers.

Αναλυτικά, ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για:

-το πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο «Basketaki» και το πώς αντέδρασαν οι άλλοι παίκτες: «Έγινε λίγο αυθόρμητα. Ήθελα να συμμετάσχω σ’ αυτό το ματς. Ξαφνιάστηκαν, αλλά όλα καλά. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά».

-το πώς ήταν η εμπειρία και το εάν θα συνεχίσει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα: «Ήταν ωραία εμπειρία. Λίγο διαφορετική απ’ αυτή που είχα συνηθίσει. Θα δούμε, είναι μια φορά την εβδομάδα».

-το πώς είναι μετά από τόσα χρόνια να παίζει για την πλάκα του: «Είναι λίγο περίεργο που έπαιξα 40 λεπτά. Ούτε στους Παμπαίδες δεν έπαιζα τόσο. Έκανα λίγη γυμναστική».

-το εάν η συμμετοχή του στο ερασιτεχνικό αυτό πρωτάθλημα αποτελέσει την αφορμή για να συνεχίσει την καριέρα του: «Εάν κρίνω απ’ αυτό το παιχνίδι, δεν είναι το μπάσκετ που θα ήθελα να παίξω. Αναλόγως τι θα έρθει στο μέλλον».

-το πώς θα ήθελε να είναι το μέλλον και για τις προτάσεις που είχε να συνεχίσει: «Εντάξει, είχα κάποιες προτάσεις το καλοκαίρι. Οι ομάδες είναι συγκεκριμένες. Θα ήθελα να είμαι στην Αθήνα».

-το με τι ασχολείται τώρα: «Το νούμερο ένα πράγμα είναι τα ναυτιλιακά».

-το τι του είχε λείψει: «Εάν και ήμουν σε μεγάλη ομάδα, μου έλειπε ότι δεν έπαιζα. Μου κόστισε. Πλέον, οι μεγάλες ομάδες δεν είναι κάτι που υπάρχει για μένα».

-το πώς βλέπει τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά. Έχει αλλάξει το ρόστερ και το προπονητικό σταφ. Έχει φτιάξει ομάδα με παίκτες στοιχήματα. Ο Ολυμπιακός είναι 1-2 ταχύτητες παραπάνω, εάν και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Έκανε προσθήκες, έχει κρατήσει παίκτες, είναι πιο μπροστά».

-το εάν του φαίνεται διαφορετική η φετινή ευρωλίγκα: «Είναι ανταγωνιστική. Δεν υπάρχουν ομάδες που ξέρεις ότι θα κερδίσεις ό, τι κι αν γίνει».

-το εάν είναι από τους παίκτες που δεν χάνουν ματς ή έχει κι άλλα ενδιαφέροντα: «Η αλήθεια είναι ότι βλέπω μόνο τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κι εάν τύχει θα δω τις Αρμάνι και Μπαρτσελόνα λόγω των Μήτογλου και Καλάθη».

-το τι κρατά από την καριέρα του: «Σίγουρα, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα ως παίκτης. Ήμουν τυχερός που ήμουν σε μεγάλες ομάδες που συνήθως έπαιζαν για κάτι. Με δυσκόλευε να πάω σε μια ομάδα που δεν είχε υψηλούς στόχους».

-το εάν έχει μετανιώσει για κάτι: «Δεν έχω μετανιώσει. Νιώθω τυχερός που πρόλαβα τον Ομπράντοβιτς στα δύο τελευταία του χρόνια στον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News