Βόβορας: Τι δήλωσε για Πασκουάλ και Μ. Παπαδόπουλο

Βόβορας: Τι δήλωσε για Πασκουάλ και Μ. Παπαδόπουλο

Λίγο πριν αναχωρήσει για το μακρινό και δύσκολο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στην Αγία Πετρούπολη ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Ζενίτ.

”Ξέρουμε εδώ και καιρό ότι η σεζόν θα είναι παράξενη”, δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας.

”Η Ζενίτ έχει καιρό να παίξει αλλά πιστεύω ότι αξιοποίησε αυτό το διάστημα με προετοιμασία και προπονήσεις και θα τη βρούμε έτοιμη. Στα παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει έδειξε ότι είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη και με σπουδαίο επιθετικό ταλέντο. Εχει καλούς δημιουργούς αλλά και πολλούς σουτέρ που μπορούν να εκτελέσουν μετά από σκριν και ο κόουτς Πασκουάλ έχει σχεδιάσει όλα τα επιθετικά του συστήματα πάνω σε αυτή τη λογική. Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αφού θα αντιμετωπίσουμε τον κόουτς Πασκουάλ με τον οποίο συνεργάστηκα για πολλά χρόνια αλλά και το επιτελείο του με το οποίο δουλέψαμε παρέα στον Παναθηναϊκό, τον Ινι Θορθάνο και τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο. Στην ομάδα είναι πλέον και ο κύριος Παπαδόπουλος οπότε θα δούμε πολλά γνωστά μας πρόσωπα. Εμαθα ότι ο κόουτς Πασκουάλ είχε προσβληθεί από κορονοϊό, εύχομαι να είναι καλά και να το έχει ξεπεράσει”.

Από την πλευρά του ο Ααρον Γουάιτ δήλωσε: ”Εχουμε συνηθίσει πια στα δύσκολα παιχνίδια και στα ταξίδια, έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Η Ζενίτ έχει σπουδαίο επιθετικό ταλέντο αλλά το προπονητικό επιτελείο μας προετοιμάζει ακριβώς για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Προσωπικά νιώθω καλύτερα τον τελευταίο καιρό, πιο άνετα μέσα στην ομάδα αλλά η προσωπική μου πρόοδος εξαρτάται κυρίως από τη βλετίωση και την πρόοδο όλης της ομάδας”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News