Βόβορας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Εφές

Βόβορας: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από την Εφές

Στο ότι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να παίξει καλύτερη άμυνα στην τρίτη περίοδο στάθηκε μετά την ήττα από την Εφές ο Γιώργος Βόβορας.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε ότι ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης – κλειδί για την Εφές, όπως και ο Μίσιτς, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε

«Νομίζω ήταν ένα ματς στο οποίο η Εφές έβγαλε αντίδραση. Ο Μπαλμπάι ήταν ο παίκτης – κλειδί, αυτός που άλλαξε την ροή του παιχνιδιού και φυσικά ο Μίσιτς κράτησε τον ρυθμό της ομάδας του. Σκόραρε, δημιούργησε φάσεις. Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο στην έδρα σου, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στην Εφές, έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με ποιότητα. Άξιζε να κερδίσει. Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για την διπλή αγωνιστική».

Για την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο: «Ο Μίσιτς άλλαξε κάποια πράγματα με τα τρίποντα. Το κλειδί ήταν κάποια προσωπικά καλάθια, μας πλήγωσε αυτό. Θέλαμε καλύτερη άμυνα εκεί, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για τον Μακ: «Εκτός από το επιθετικό κομμάτι, που μας βοήθησε, προσπάθησε και στην άμυνα. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει πολύ. Θα βρούμε τα σχήματα, τις καλύτερες πεντάδες μας, όταν είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κερδίσουμε το ματς της Τρίτης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News