Βόβορας: «Με την Άλμπα θα φανεί...»

Θύμα... αρπακτικών!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας ενόψει του αγώνα με την Αλμπα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» ενόψει του ματς με την Άλμπα (17/12) για την Euroleague

Για τη Ρεάλ: «Πρέπει να έχεις κοντή μνήμη στη Euroleague. Είπα στους παίκτες ως αν θέλουμε να πούμε πως το χθεσινό ματς ήταν αντιπροσωπευτικό για την ομάδα μας πρέπει να το δείξουμε με την Άλμπα. Να παίξουμε με χαρακτήρα, με σκληράδα. Αύριο πρέπει να το κάνουμε σε υπερθετικό βαθμό. Το ματς με Άλμπα θα δείξει τον βαθμό της νοοτροπίας που έχουμε»

Για την ευστοχία της Άλμπα στα τελευταία ματς: «Παίζουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού, δεν το αλλάζουν ποτέ τον τρόπο που προσεγγίζουν το ματς. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Πρέπει να παίξουμε την άμυνα που θέλουμε. Είναι ομάδα που της αρέσει σε ελεύθερο παιχνίδι να διαβάσει καταστάσεις. Θα παίξει ρόλο η προσωπική άμυνα μας».

Για το πόσο επηρεάζει η διπλή παράταση ψυχολογικά: «Η Άλμπα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ήρθε από παράταση, έχει ταξίδι. Νομίζω πως και οι 2 είμαστε στην ίδια κατάσταση. Αν αφήσουμε την ομάδα αυτή, να διαβάζει ελεύθερες καταστάσεις, μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Μονόδρομος η πίεση και τα χέρια μας στη μπάλα. Το πόσο σκληρός θα είσαι στο ματς»

Δείτε παρακάτω την σφαγή του Παναθηναϊκού

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News