Βόβορας: «Γι' αυτό χάσαμε από τη Μπαρτσελόνα»

Βόβορας: «Γι' αυτό χάσαμε από τη Μπαρτσελόνα»

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα.

«Το παλέψαμε σε όλο το ματς, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Ο λόγος που ηττηθήκαμε είναι οι λεπτομέρειες στο τέλος», είπε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού.

Αναλυτικότερα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Βόβορας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο και σκληρό ματς. Παίξαμε απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, με καλή αμυντική λειτουργία. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, πάλεψαν σε κάθε κατοχή. Οι λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς».

Κλείνοντας τόνισε ότι: «Είναι πολύ σημαντικό να “χτίσουμε” χαρακτήρα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις όταν παίζεις με την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε ματς. Δεν χάνεις ποτέ πριν το τζάμπολ. Είμαστε ακόμα στην αρχή και ο μόνος δρόμος για εμάς είναι η δουλειά και να παίζουμε σκληρά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News