Βόβορας: «Ελέγξαμε το παιχνίδι για 33 λεπτά»

Παναθηναϊκός: Χάθηκε το πνεύμα της... συμμορίας

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας μετά την νίκη επί της Ζαλγκίρις.

Αναλυτικα

«Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και είπαμε και για τα λάθη. Πήγαμε το παιχνίδι στο ρυθμό ου θέλαμε. Ελέγξαμε για 33 λεπτά το παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις έβαλε μεγάλα σουτ και μας έβαλε πίεση, όμως βρήκαμε λύσεις. Ήταν μια νίκη που χρειαζόταν διάρκεια και παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Αν δούμε και το παιχνίδι ήταν πόντοι τακτικής. Προσπαθήσαμε να βρούμε τους παίκτες που ήταν σε καλή μέρα και τακτικά τους βάλαμε στο παιχνίδι. Ήταν ένας συνδυασμός και προσωπικού ταλέντου και συγκέντρωσης. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας.

Ο Γιώργος ήταν πολύ καλός. Ο Γ. Καλαϊτζάκης έπαιξε καλές άμυνες. Για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα πρέπει να έχεις λύσεις απ’ όλους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι ένας Μαραθώνιος. Ούτε γίναμε η καλύτερη ομάδα, ούτε ήμασταν η χειρότερη ομάδα μετά την ήττα από τη Φενέρ. Είμαστε μια νέα ομάδα που χτιζόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση. Παίζουμε ο ένας για τον άλλο, ελέγχουμε το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News