Βόβορας: «Δεν έχουμε βρει ταυτότητα και διάρκεια...»

Βόβορας: «Δεν έχουμε βρει ταυτότητα και διάρκεια...»

Ο Γιώργος Βόβορας έκανε δηλώσεις μετά τη συντριβή από τη Φενέρ στην Τουρκία.

Αναλυτικά:

«Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα. Το νο1 πράγμα που έπρεπε να κάνουμε, είναι να μην αφήσουμε τη Φενέρ να διαβάσει τις καταστάσεις και να κάνει το παιχνίδι της. Δεν είχαμε την σκληράδα και την ένταση που απαιτούταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι στο βίντεο, δε γίνεται να κάνουμε τέτοια εμφάνιση σε τέτοιο επίπεδο.»

«Το να φας 107 πόντους τα εμπεριέχει όλα όσα αφορά την αμυντική λειτουργία. Δώσαμε εύκολους πόντους και δεν πιέσαμε στο 5 εναντίον 5 στο αμυντικό μας κομμάτι. Δεν αρκεί για τον Παναθηναϊκό ένα καλό εικοσάλεπτο. Πρέπει να αποκτήσουμε ταυτότητα και διάρκεια. Δε μπορεί να έχουμε τέτοιες εναλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το 40λεπτο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News