Βόβορας: Απίστευτη ατάκα για Πίντο και deflections - Η συνέντευξη Τύπου

Βόβορας: Απίστευτη ατάκα για Πίντο και deflections - Η συνέντευξη Τύπου

Στην αμυντική νοοτροπία του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας μετά την επικράτηση επί της Φενερ.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως οι πράσινοι είχαν τον έλεγχο στα ριμπάουντ αλλά και στα deflections, ενώ υποστήριξε ότι θα πάρει τον κόουτς Πιτίνο για να τον ενημερώσει για την συγκεκριμενη επίδοση.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου

«Νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η αμυντική μας νοοτροπία και διάθεση ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όταν δεν αφήνεις μια ομάδα με την ποιότητα της Φενέρ για τρία δεκάλεπτα να βάζει πάνω από 20π., τα credits πάνε στην άμυνα. Άλλα δύο σημεία που δείχνουν την νοοτροπία μας είναι τα ριμπάουντ, που για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε πολύ καλό έλεγχό τους και στις δύο πλευρές του γηπέδου και τα deflections. Είχα πει στα αποδυτήρια πως ο σκοπός της ομάδας όταν παίζει σε ένα τέτοιο ταλαντούχο σύνολο είναι να κάνει ρεκόρ σε deflections. Θα πάρω τον κόουτς Πιτίνο να τον ενημερώσω. Δεν πετύχαμε τελικά το ρεκόρ, αλλά είχαμε από 30. Αυτό δείχνει την νοοτροπία μας».

Για την σχέση ασίστ – λαθών (18/8): «Είπα στους παίκτες πως κρατάμε το challenge με τα deflections για άλλη στιγμή και από σήμερα παίρνουμε τις σωστές δημιουργίες. Χάσαμε τον Παπαπέτρου, που ήταν Νο. 1 σε ασίστ. Όμως, διαβάσαμε καλά την άμυνα και πάνω στον Νέντοβιτς. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Παίξαμε καλή άμυνα, αλλά ήμασταν σωστοί και επιθετικά. Αυτό κρατάει ο προπονητής».

Για αυτά που είπε στους παίκτες του μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και πώς τους κράτησε έτοιμους: «Αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δουλεύουμε πολύ καλά, πολύ σκληρά, από την πρώτη μέρα. Χτίζουμε κάτι ομαδικό και στην άμυνα και στην επίθεση. Βλέπουμε σαν ευκαιρία κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση. Έχουμε την νοοτροπία που θέλουμε. Συνεχίζουμε να χτίζουμε. Δεν κατορθώσαμε κάτι. Όμως, βλέπουμε τον μονόδρομο για τη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News