ΒΟΒΜΕΣ από Κωνσταντίνου

ΒΟΒΜΕΣ από Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα μία ομάδα κατευθύνει τις διακρίσεις.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στις έντονες αποδοκιμασίες στον Αντρέα Στραματσόνι, λέγοντας ακόμα πως οι τίτλοι στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα.

[ads2]

“Ήμουν στη γιορτή για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ, γιατί ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τους μεγάλους συλλόγους”, ανέφερε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και συνέχισε για τις έντονες αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι και όχι μόνο:

“Στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν και τέτοια περιστατικά όπως έγινε στις αποδοκιμασίες κατά του Στραματσόνι. Σε έναν σύλλογο αποφασίζει όμως η διοίκηση, όχι ο κόσμος. Ο φίλαθλος θέλει τίτλους και διακρίσεις. Οι τίτλοι εδώ στην Ελλάδα έχουν προσωποποιηθεί και όλες οι διακρίσεις κατευθύνονται από μια ομάδα. Πρέπει να κάνουμε υπομονή για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ξέρετε ότι υπάρχει μια συνεργασία. Ας περιμένουμε.

Κάτι παραπάνω από ένας παίκτης
Τώρα τα playoffs θα είναι ένα θρίλερ μέχρι τέλους για την πρώτη θέση. Όποιος κερδίσει δυο φορές τον Πανιώνιο, θα τερματίσει πρώτος.Η μεγάλη απόκρουση ήταν του Γλύκου στο τετ α τετ του Μπεργκ. Καθόρισε το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ σταθερός σε όλο το ματς. Και ο Παναθηναϊκός λέει να γίνει πρώτα το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και μετά όλα τα υπόλοιπα”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News