Βοτανικός: Συνάντηση Αλαφούζου-Μητσοτάκη

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου των πράσινων στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με το Open, συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Η συνάντηση αυτή καταδεικνύει με σαφήνεια, αφενός ότι το εγχείρημα της Διπλής Ανάπλασης μπαίνει στην τελική του ευθεία και αφετέρου ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο πλευρό του την κυβέρνηση, γεγονός που σίγουρα μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου μεγαλεπήβολου πρότζεκτ.

Η άμεση εμπλοκή του πρωθυπουργού της χώρας και η συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετίζεται με το γεγονός ότι η χρηματοδότηση του πρότζεκτ δεν μένει στο στενό πλαίσιο του Δήμου Αθηναίων, του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά είναι Νόμος του Κράτους και απαιτεί σύνθετα κονδύλια τα οποία αφορούν διάφορα υπουργεία καθώς επίσης και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News