Βοτανικός: Συνάντηση Αλαφούζου-Μητσοτάκη
Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πρότζεκτ του νέου γηπέδου των πράσινων στον Βοτανικό.
Σύμφωνα με το Open, συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.
Η συνάντηση αυτή καταδεικνύει με σαφήνεια, αφενός ότι το εγχείρημα της Διπλής Ανάπλασης μπαίνει στην τελική του ευθεία και αφετέρου ότι ο Παναθηναϊκός έχει στο πλευρό του την κυβέρνηση, γεγονός που σίγουρα μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου μεγαλεπήβολου πρότζεκτ.
Η άμεση εμπλοκή του πρωθυπουργού της χώρας και η συνάντησή του με τον Γιάννη Αλαφούζο σχετίζεται με το γεγονός ότι η χρηματοδότηση του πρότζεκτ δεν μένει στο στενό πλαίσιο του Δήμου Αθηναίων, του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά είναι Νόμος του Κράτους και απαιτεί σύνθετα κονδύλια τα οποία αφορούν διάφορα υπουργεία καθώς επίσης και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»