Βοτανικός: Στον Παναθηναϊκό για 99 χρόνια!

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Η συμφωνία Δήμου-Παναθηναϊκού, προβλέπει ίδια δικαιώματα με τη Λεωφόρο για τον ΑΟ στον Βοτανικό.

Την δωρεάν παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SDNA, η υφιστάμενη φόρμουλα συμφωνίας των μνημονίων συναντίληψης που πρόκειται να συνυπογραφούν ανάμεσα στους βασικούς εμπλεκομένους φορείς για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Με γνώμονα το Προεδρικό Διάταγμα που παραμένει σε ισχύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη διατηρεί ως κεκτημένο ότι όσα δικαιώματα έχει στη Λεωφόρο για το οικόπεδο και το γήπεδο θα τα έχει και στο Βοτανικό, ξεπερνώντας έτσι τον «σκόπελο» με το ιδιοκτησιακό ζήτημα της Λεωφόρου, που αποτελεί και το πλέον ακανθώδες ζήτημα για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου από την πρώτη ημέρα ανέγερσης του γηπέδου και για τα επόμενα 99 χρόνια ο Ερασιτέχνης αναμένεται να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της εκμετάλλευσής του (μετά από τα 99 χρόνια δεν θα χρειαστεί νέα σύμβαση, πατώντας στον νόμο περί χρησικτησίας που ισχύει και στη Λεωφόρο), όπως ακριβώς συμβαίνει και με την ιστορική έδρα του συλλόγου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News