Βοτανικός: Σημαντική αλλαγή στο MOU για το γκρέμισμα της Λεωφόρου

Περήφανος ο Μπακογιάννης για τη Διπλή Ανάπλαση: «Επιτέλους...»

Την αφαίρεση της παραγράφου που υπάρχει στο υπογεγραμμένο MOU και αφήνει παράθυρο για να ξεκινήσει η κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ακόμη και ΠΡΙΝ από την ολοκλήρωση του αντίστοιχου στον Βοτανικό θα ζητήσει ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ από τον Δήμο Αθηναίων η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Livesport. ο κ. Μαλακατές θα θέσει ως βασικό όρο στον Κώστα Μπακογιάννη στην τριμερή σύμβαση μεταξύ Ερασιτέχνη-Δήμου-ΠΑΕ να προβλέπεται ρητά αυτό που αναφέρει το Προεδρικό Διάταγμα για τη Διπλή Ανάπλαση και όχι το MOU.

Δηλαδή ότι η κατεδάφιση του γηπέδου της Λεωφόρου θα ξεκινήσει ΜΟΝΟ όταν παραδοθούν στον Παναθηναϊκό τα κλειδιά για τη λειτουργία του αντίστοιχου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό.

Δηλαδή είτε τον Δεκέμβριο του 2023 είτε λίγο αργότερα αν υπάρξει κάποια μικρή παράταση για την ολοκλήρωση του έργου.

Στον Ερασιτέχνη θεωρούν μετά και τη συνέντευξη του δημάρχου ότι το θέμα της κατεδάφισης της Λεωφόρου παρέμεινε θολό και θέλουν να πάνε στη Γενική Συνέλευση με ξεκάθαρο δίχως το παραμικρό παράθυρο τοπίο το οποίο θα είναι εν πλήρη γνώση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News